Els Nisos celebren 10 anys

Cultura
Els gegants dels Xulius han esdevingut un dels reclams més populars de l’entitat.

La celebració dels 10 anys dels Nisos, gegants dels Xulius, ha estat un dels plats forts del Carnaval de l’entitat del carrer Major. El moment culminant de la celebració va coincidir amb el carnaval infantil del dissabte a la tarda, acte degà del carnestoltes ribetà. Els dos gegants van tenir unes paraules davant els menuts, que els van homenatjar amb una emocionada cançó d’aniversari. Segons els responsables de l’entitat, la celebració del carnaval ha estat més que exitosa. La xatonada del divendres continua creixent en participació, el festival infantil va acumular una notable concurrència a pesar de l’amenaça meteorològica i el ball al Local dels Pagesos, organitzat conjuntament amb el bar La Iguana, va donar diversió al jovent fins ben entrada la matinada en un ambient de gresca i discoteca.