Vespre de comparses

Cultura
L’arrelat costum de les comparses compta amb una nodrida participació.

Demà al vespre hi haurà les comparses. Aquesta arrelada activitat, que no és una recent imitació vilanovina sinó un acte ben nostrat, va ser represa fa força anys per l’entitat Ger. De fet ha estat l’entitat del carrer del Pi la protagonista indiscutible de les comparses contemporànies, si bé s’han fet esforços per implicar-hi les escoles. Aquests esforços s’ha anat materialitzant en una notable presència tant de les AMPA com la SCP Escudella i Joguines, que enguany també n’és organitzadora. El resultat és un espectacle esperat i celebrat, amb una participació nodrida, que omple i anima els carrers del poble el dimarts de carnaval, especialment d’ençà que no hi passa la rua de cotxes que intenta entrar a Sitges. L’endemà dimecres té lloc l’enterro de la sardina i la imposició de cendra a l’església. És dejuni i abstinència.