Neix el Centre d’Estudis Ribetans

Cultura
El col·lectiu es constituirà legalment el proper dijous, 12 de febrer, a les 22 h al Local.

Un col·lectiu persones interessades en la història i la dinamització sociocultural del poble són a punt de crear l’associació Centre d’Estudis Ribetans. El dia 12 de febrer a les 22 h al Local (pl. Església, s/n) tindrà lloc l’acte de constitució de l’entitat amb la lectura i esmena de l’esborrany d’estatuts. També hi haurà l’exposició i el debat dels objectius prioritaris. L’equip que ha treballat en el projecte vol donar la màxima difusió a aquesta reunió a fi que s’hi puguin aplegar tots els interessats. De moment han habilitat una adreça de correu electrònic per a consultes, suggeriments i comentaris previs (centredestudisribetans@hotmail.com). Un cop aprovats els estatuts, els impulsors de la iniciativa procediran a inscriure l’ens al registre d’associacions de la Generalitat i a crear una base de dades per difondre actuacions i propostes. Una de les impulsores de la iniciativa és Ester Callao i Mestre, autora de diversos treballs.