Un “Punt de Malura” ataca Sant Pau

Cultura
L’encant de coques i la trobada de bestiari infantil principal oferta dels Xulius per al cap de setmana.

El grup que actuarà a l’encant de coques de Sant Pau serà Punt de Malura segons ens ha comunicat la junta dels Xulius. Els actes de l’entitat del carrer Major programats per aquest cap de setmana comencen aquest vespre amb l’actuació teatral d’ETC a la Sala Gran. És un acte gratuït. Demà a les 9h del matí aniran a buscar el pessebre al Montgròs i hi haurà un esmorzar. A les 11 del matí tindrà lloc la trobada de dracs, gegants i bestiari fets per nenes i nens, que s’acabarà a la plaça Marcer amb la traca dolça. A les 17 h de la tarda a l’ermita de Sant Pau, el grup Punt de Malura animarà un encant de coques. Les ballades i la disbauxa pels volts de l’ermita s’allargaran fins al vespre.