Arriba la mostra de bestiari infantil

Cultura
Mostra de bestiari al matí i encant de coques a la tarda.

L’acte més rellevant dels Xulius per sant Pau d’enguany serà la ja tradicional trobada de dracs, gegants i capgrossos fets per la canalla, que tindrà lloc diumenge. L’acte començarà diumenge a les 11 h a la plaça de l’Església. Després d’una cercavila pel poble, les bèsties participants es concentran a la plaça Marcer per a la ballada final i l’esclat de la traca dolça, que com és sabut va farcida de caramels i llepolies. A la tarda els Xulius faran l’Encant de Coques a Sant Pau. Aquest acte, que dóna continuïtat a un vell costum, és un ball folk que s’alterna amb subhasta de coques. En les dues últimes edicions ha congregat una gran quantitat de participants, la gran majoria molt joves. D’altra banda, l’entitat del carrer Major també ha organitzat un actuació del grup de teatre ETC. Serà dissabte a la nit a la seu social de l’entitat.