Un pregó “Bonet”

Cultura
Ferran Bonet, evoca detalls de la festa en un pregó ovacionat.

El pregó de Ferran Bonet, recitat ahir al vespre al Saló de Plens, va comptar amb l’aprovació i el fervor dels centenars de persones que s’havien congregat per sentir-lo. Bonet va optar per un discurs detallista, que es recreava en els petits i quotidians elements que formen part de l’imaginari col·lectiu de la festa de Sant Pau. En acabar, va ser ovacionat per la concurrència i després d’una brevíssima intervenció de l’alcalde, el mateix Bonet va encendre la metxa de la traca que va obrir el Correfoc. A partir d’aquell moment els carrers del poble es van omplir d’espurnes i flames a càrrec de les colles de foc locals i d’algunes de forasteres entre les quals va destacar el Drac de la Geltrú i la Cabra de Reus. Aquesta última va causar sensació per la seva capacitat d’arribar a les balconades. A continuació va haver-hi un sopar al Local.