Nadal a la terra promesa

Societat
Notícia nadalenca per als lectors del Cancell.

Els van prometre feina a Europa, concretament al nostre poble. Vivien al Con Sud i els va semblar que Sant Pere de Ribes podia ser un bon lloc per treballar. Els van explicar que cobrarien 1.200 euros cada mes, que tindrien l’allotjament i la manutenció pagats i que treballarien 40 hores a la setmana en la construcció. En comparació amb la situació en què es trobaven, l’oferta era fenomenal, un somni. Ho van deixar tot i van travessar l’Atlàntic. Diuen que quan van arribar els van amuntegar en un pis, els van fer treballar moltes més hores de les promeses i al cap de vuit mesos no havien vist ni un duro. Van protestar i els van canviar el pany del pis. Ara s’allotgen a la Creu Roja. En dóna fe el diari El Pais del dia 22 de novembre. El Cancell us desitja bon nadal!