Pere Guillaumes, premiat per la Federació d’Atletisme

Esports
Un projecte de comptavoltes informàtic per a proves de pista obté el reconeixement del Comitè de Jutges.

El veterà jutge d’atletisme Pere Guillaumes ha estat premiat pel Comitè de Jutges de la Federació d’Atletisme pel treball Control de comptavoltes en proves de pista. El guardó reconeix un projecte informàtic de Guillaumes destinat a millorar la tasca del col·lectiu de jutges, del qual forma part des de fa més de quinze anys. Precisament el passat mes d’octubre, el ribetà va ser ascendit a jutge-àrbitre de categoria nacional, que és la més important de la Federació. Guillaumes ha participat com a jutge en innombrables competicions, incloses algunes d’internacionals, entre les quals es compten els Jocs Olímpics de Barcelona. A banda de ser jutge d’atletisme, en Pere està activament compromès en la dinàmica cultural ribetana. Entre altres activitats és impulsor de Ribes Internet i director del grup de Caramelles de Joves i Casats. El premi consisteix en una estada a Edimburg (Escòcia).