Poc ambient a la fira

Societat
La Fira de Ribes i 8a d’etiquetatge i comerç en català arriba al final.

La Fira de Ribes 2003 ha arribat al final. Aquest matí no s’hi veia gaire animació. Segons diversos testimonis la fredor i un ambient més aviat fluix han estat la tònica dominant dels tres dies que ha durat el certamen. Enguany hi havia 37 expositors i sis espais complementaris com el que utilitzava el Centre Parroquial. La representació de l’etiquetatge en català no era gaire nodrida. Al llarg dels dies que ha durat la mostra, s’han portat a terme activitats complementàries com la mostra de motos, la cata de vi novell, una actuació de la Sit jazz band, animació infantil, un sorteig i altres divertiments. D’altra banda, en el programa de mà de la Fira, l’ACIR anuncia la publicació d’un calendari promocional amb fotos antigues del poble.