Poble de mocions

política
El Ple de Ribes té una tendència història a l’aprovació de mocions polítiques.

La moció laudatòria de la Constitució Espanyola aprovada la setmana passada pel PP i el PSC s’inscriu en la històrica tendència de la corporació ribetana a regar fora de test. Cinc anys enrere era habitual l’aprovació de mocions pròximes a l’esquerra independentista, als moviments alternatius i a tot allò que sonava radical. Ara s’aproven mocions que eleven la Constitució a la categoria de llibre sagrat. Passen els anys, passen els governs però la qüestió és fer volar coloms, lluir de polítics que parlen d’alta política i oblidar el dia a dia d’aquesta comunitat. Amb una gran visió de País (abans), o d’Estat (ara), els polítics ribetans renuncien a mirar-se el llombrígol, és a dir el poble. Esperem que no els passi com a l’astronauta d’Alien que no es va mirar el llombrígol fins que en va sortir la bèstia.