El CD Ribes s’imposa al líder

Esports
La Comissió de Festes comptarà de nou amb un representant del club.

El CD Ribes es va imposar el passat cap de setmana al Cerdanyola en un partit de màxim interès ja que l’equip vallesà està al capdamunt de la classificació. Amb la victòria per 2-0 el Ribes retroba la bona línia que l’ha caracteritzat les últimes temporades. D’altra banda, la Junta del Club va nomenar Josep M. Tubau com a representant de l’entitat a la Comissió de Festes, mantenint així la dinàmica de presència en la vida cultural i associativa del poble que fa tants anys que caracteritza el club presidit per Pere Baqués. Així mateix, segons informa el club, hi ha hagut una reestructuració en el futbol base, que serà assumit per Antonio Gracia. El Club ha firmat fa pocs dies un acord amb el RCD Espanyol.