Bon paper del Vila-Ribes a la Corunya

Esports
Les ribetanes van fregar el pòdium a l’estatal de patinatge.

Les patinadores de l’equip Vila-Ribes, integrat al Club de Patinatge Artístic Ribes van actuar el passat cap de setmana a la final dels campionats estatals de patinatge en la modalitat de show conjunt. Formaven l’equip 19 patinadores de Ribes, Vilafranca, Vilanova i Cubelles que van presentar l’espectacle Drogues.. obre els ulls i digues no amb coreografia de Tomàs Astorga i Isabel Pérez. Van quedar al llindar del pòdium i d’accedir a la final europea, en una magnífica actuació que va merèixer més d’un 9 a la puntuació final. Segons informa el mateix equip, tenen moltes possibilitats de participar ben aviat en campionats internacionals. De moment faran quinze dies de vacances i reprendran els entrenaments al novembre.