La rierada arreplega un cotxe

Successos
L’han pogut remolcar sense problemes.

Un cotxe que circulava pel gual de la carretera Vella, a tocar del pont de la Palanca, ha estat arreplegat per la rierada. El jove conductor, que respon a les inicials J, I i I, ha cregut que podria passar però l’empenta de l’aigua li ha calat l’automòbil i l’ha arrossegat. Sortosament l’han pogut remolcar i aquest vespre el protagonista ja ho explicava distesament al Got d’Or, tot i que testimonis oculars afirmen que encara feia cara d’espantat. L’aiguat del matí ha estat intens. En poca estona han caigut 38 litres per metre quadrat, segons dades de l’observatori Llamps i Trons. Com és habitual s’ha inundat la carretera del Carç a l’alçada de la sínia de ca la Bet, és a dir, entre Puigmoltó i la rotonda de l’Autopista. D’altra banda, la intensitat de la pluja ha provocat la interrupció momentània del servei d’autobusos i anomalies vàries. Dissabte passat la pluja ja va provocar problemes especialment en el trànsit: a les 18 h una topada blocava l’accés a la variant del Palou des de la carretera de Sitges, tal com va poder comprovar El Cancell. A la nit hi va haver un accident a l’autopista C-32.