Diumenge animat

Cultura
Al matí el Ger va muntar la festa d’inici d’esplai. A la tarda, els Xulius van celebrar Sant Miquel.

El cap de setmana ha estat força actiu per a les entitats ribetanes a pesar del mal temps. Ahir al matí l’esplai Ger va encetar el curs d’esplai amb una festa a la plaça Marcer. Els nens van poder gaudir d’una activitat que va comportar la instal·lació de megafonia, un vetllador i diversos elements d’ambientació. A la tarda els Xulius van celebrar la festa de Sant Miquel als Costerets. L’empantanagament de la plaça del Castell a causa de la pluja de dissabte i la previsió de mal temps van forçar el trasllat. L’activitat, que es va portar a terme al porxo, va comptar amb sardanes, concurs de confitures i una representació teatral. En aquesta ocasió el GT Els Xulius va muntar una paròdia televisiva centrada en els 30 anys de colònies de l’esplai d’aquesta entitat.