Dia de l’arbre a Puigmoltó

Medi natural
L’activitat arriba a la quarta edició.

Diumenge celebraran el dia de l’arbre segons informa el web municipal. En aquesta ocasió serà a Puigmoltó. La festa permetrà participar en una caminada popular, un esmorzar, la plantada de l’arbre i un espectacle infantil. Aquesta activitat municipal, que enguany arriba a la quarta edició, compta amb la col·laboració dels Voluntaris del Garraf, l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF de Ribes) i la Generalitat de Catalunya. L’activitat està emmarcada dins del programa Viu el Parc que promou i organitza el Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. En la programació d’aquesta campanya enguany s’hi inclou la travessa nocturna del Garraf prevista per dissabte a la nit, una activitat que habitualment organitza el Ger.