El patinatge artístic a la final d’Espanya

Esports
L’equip Vilaribes obté el segon lloc al campionat de Barcelona, el sisè al de Catalunya i entra a la fase final del campionat d’Espanya.

Són dinou noies. N’hi ha de Ribes, de Vilanova i de Vilafranca. Es fan dir Vilaribes, però estan integrades al Club de Patinatge Artístic del nostre poble. El 13 i 14 de setembre van anar al campionat de Barcelona de patinatge artístic i van obtenir la segona posició en la categoria show conjunt. Van quedar automàticament classificades per al campionat de Catalunya, que va tenir lloc dissabte passat: hi van anar, van quedar sisenes i es van classificar per a la final del Campionat d’Espanya. Entre el 3 i el 5 d’octubre aniran a la Corunya per participar en la competició més important de l’Estat. Han preparat un número de ball amb el títol “Drogues… obre els ulls i digues no!“. La coreografia explica la història d’un grup de joves que prova les drogues amb pèssims resultats. El jurat valora la coordinació, la claredat en l’expressió del missatge, el vestuari i la qualitat del patinatge. L’equip està entrenat per Tomàs i la coreògrafa es diu Isa. El Club de Patinatge Artístic de Ribes ja fa temps que arrossega una considerable massa social i les seves activitats tenen l’èxit assegurat, tal com hem explicat en alguna ocasió.