Torna el dia sense cotxes

Societat
En les dues últimes ocasions ha tingut un èxit desigual.

Avui se celebra el dia europeu sense cotxes, una d’aquestes celebracions dedicades als nous valors cívics que impulsen les institucions europees. L’objectiu és conscienciar la gent de la necessitat de deixar el cotxe a casa i d’agafar el transport públic. A banda de la plaça Marcer, l’Ajuntament tancarà un tros del carrer Nou, l’avinguda Onze de Setembre i els carrers adjacents a aquest sector segons es podia llegir ahir als senyals indicatius. Altre cop el centre neuràlgic del poble viurà l’experiència de ser, per unes hores, illa de vianants. La possibilitat que els carrers pròxims a la plaça dels Arbres es tanquin definitivament al trànsit ja es debatia fa un any. La diada sense cotxes va veure’s esquitxada per certa polèmica l’any passat i va tenir els elements en contra fa dos anys.