Celebren 30 anys de colònies

Cultura
Divendres hi haurà un sopar i un ball de gala.

Els Xulius comcençaran divendres la celebració dels 30 anys de colònies. L’efemèride, que de fet va tenir lloc a l’estiu, serà recordada amb un macrosopar de monitors i exmonitors seguit d’un ball de gala. Les colònies dels Xulius van néixer l’any 1974 a la casa de colònies de Font-rubí, sota el paraigua del Centre Parroquial. L’any 1975 es va repetir la fórmula. L’any següent van començar a fer esplai setmanal a banda de les colònies. L’any 1980 l’esplai va deixar el Centre Parroquial i junt amb altres col·lectius va crear l’entitat Centre Social Ribetà, de la qual l’activitat de lleure infantil i juvenil era el pal de paller. Amb els anys l’entitat va agafar el nom de l’esplai i avui dia és coneguda com Els Xulius-Centre Social Ribetà. Amb trenta anys de treball continuat en aquest camp, els Xulius són un dels centres d’esplai més grans del país.