El CD Ribes estrena web

Comunicació
La quantitat i qualitat dels continguts d’interès local la converteixen en un lloc de referència..

El CD Ribes ja té web, que es pot consultar a l’adreça www.cdribes.com. La pàgina, que opta per la funcionalitat en el disseny, té un sistema de navegació molt pràctic basat en menús desplegables. És però en els continguts on el lloc web del club ribetà assoleix l’excel·lència: a banda de les informacions de tipus pràctic relacionats amb el dia a dia, s’ofereix un aparat històric excepcional, que inclou un resum cronològic detallat i molt ben conceptualitzat, amb fets històrics, llistes d’entrenadors, de presidents, de trofeus… La guinda és una selecció de galeries fotogràfiques que faran les delícies de qualsevol persona que vulgui navegar en la història del futbol ribetà. Des de El Cancell felicitem encaridament el CD Ribes pel seu web, una magnífica aportació a la visibilitat social del nostre poble a Internet.