Plaça Marcer: cotxes o canalla?

Opinió
Amb l’arribada del curs escolar l’Ajuntament sol obrir la plaça al trànsit rodat.

En els últims anys, l’arribada del curs escolar ha suposat l’obertura de la plaça Marcer al trànsit. Aquesta mesura es pren de dilluns a divendres. Les famílies que hi passen la tarda no estan tranquil·les com a l’estiu: si les criatures baixen al carrer, poden tenir un accident. D’altra banda, la plaça és punt de trobada de diverses activitats extraescolars i fins i tot se n’hi fan algunes com la catequesi. Per aquests motius, molta gent és partidària que la plaça continuï tancada com a l’estiu. En canvi, hi ha qui creu que l’accés de cotxes a la plaça és una comoditat per a tothom i fa guanyar places d’aparcament en un centre bastant col·lapsat. D’un temps ençà, aquesta opinió es veu matisada per l’existència de l’aparcament municipal de les Planes, que gairebé sempre és buit. Per als veïns directes, les dues situacions tenen avantatges i inconvenients. La plaça Marcer ha de tenir trànsit de cotxes entre setmana? Podeu expressar la vostra opinió a l’enquesta de El Cancell.