Anuncien els actes de l’11-S

Cultura
El Ger, UM9 i col·lectius pròxims fan pública la programació de la diada a TVRibes.

TVRibes ha fet públics alguns actes de la programació de l’Onze de Setembre que organitzen el Ger, UM9 i col·lectius pròxims. El dia 9 de setembre hi ha un acte polític a la biblioteca Manuel de Pedrolo amb representants de les candidatures d’unitat popular (CUP) de Vilafranca, Manresa i Valls. El dia 11 de setembre al matí hi ha la sortida al Fossar de les Moreres en autocar des de davant del Ger. A la tarda hi ha l’acte patriòtic d’enlairament de la senyera al cim del Montgròs. Pocs dies després, el dia 13, se celebra el segon aniversari de Bullanga Records amb un concert organitzat per Bullanga, Endavant i altres col·lectius, que tindrà lloc a la Nau del Ger. Hi actuaran, entre d’altres, Revolta 21 i Inadaptats. Previsiblement hi haurà altres actes organitzats pel Ger com el concert de gralles i l’actuació en el marc de les JIF. D’altra banda, no es coneixen encara els actes que organitzarà l’Ajuntament.