Surt el butlletí municipal

Comunicació
El butlletí se centra en la constitució del nou consistori.

L’Ajuntament ha publicat el butlletí “L’Ajuntament informa” corresponent al mes d’agost de 2003. Les primeres pàgines estan dedicades a la constitució del nou Consistori. S’hi destaca la investidura de Blanco com a alcalde i la referència a la vertebració del municipi que va fer en el seu discurs (“un municipi, dos pobles”). També s’hi detalla el nou cartipàs de govern i hi ha les fotos de tots els regidors. El butlletí inclou informació sobre projectes i realitzacions municipals, informació sobre la presentació de l’associació de fibromiàlgia del Garraf, treballs del centre de mediació, una enquesta sobre el comerç, els 50 anys dels gegants i els 30 de la festa de les Roquetes, i una entrevista a la historiadora Ester Callao Mestre. Pel que fa als espais dedicats als grups municipals, el PSC destaca els projectes de govern per als pròxims anys; UM9 es presenta com la primera força a l’oposició i recalca que des de la seva posició vetllarà per temes com la vertebració territorial, el CAP Ribes, el creixement i les característiques de la política de promoció econòmica; el PP explica les qüestions que considera prioritàries i es presenta com a segona força més votada a les Roquetes. CiU fa una proclama nacionalista i exposa diverses consideracions sobre el municipi. ICV, per la seva banda, transcriu el discurs del seu regidor a la sessió de constitució de l’Ajuntament.