El patí Ribes tindrà més equips

Esports
Un acord amb el CP Sitges permetrà completar equips i jugar en més categories.

El Ribes CP ha finalitzat la temporada 2002-03 amb bona nota segons informa el mateix club. Els equips federats han anat millorant i, sent de primer any, han fet un paper força bo. A final de temporada s’ha organitzat el XVII Torneig Montgròs i el VIII Curs per aprendre a patinar, amb excel·lents resultats. L’objectiu era millorar la base i potenciar-la. Per a la propera temporada el Ribes tindrà un grup d’iniciació a partir de 4 anys, un comarcal, un pre-benjamí, un benjamí i un aleví. S’intentarà anar pujant el planter per tenir totes les categories i edats. S’ha arribat a un acord amb el CP Sitges per unir equips base i poder tenir equips complets en més categories. Per finalitzar, la lliga començarà el 21 de setembre i els equips començaran a entrenar a partir del mes de setembre.