Preparen la festa de Puigmoltó

Cultura
Molts actes per a una celebració arrelada.

La Comissió de Veïns de Puigmoltó treballa en l’organització de la seva festa major que se celebrarà la setmana entrant, coincidint amb la festivitat de Sant Jaume. Segons han explicat a El Cancell els organitzadors de la festa, el primer acte serà divendres a la nit amb l’inici del campionat de truc. Dissabte al migdia hi haurà la traca. A la tarda tindrà lloc la cercavila dels balls populars i una cursa popular que han organitzat conjuntament amb la Penya Ribes. A la nit tindrà lloc el castell de focs, el ball i, a continuació, s’habilitarà una disco mòbil. El diumenge començarà amb la matinal a càrrec dels grallers. Després faran la missa al Carç. A la tarda hi haurà jocs per a la canalla i un festival infantil. Al vespre reprendran el campionat de truc. L’orquestra del ball serà Cocktail i el grup que animarà el festival es diu Pica-Picarol. El DJ encarregat d’allargar la nit amb la disco-mòbil és Jordi López.