Els Molero actuen al Castell

Cultura
La Companyia Catalana de Latin Jazz actua a Sota-ribes.

El Música al Castell dels Xulius es tancarà divendres amb l’actuació del grup “Esteve Molero i la Companyia Catalana de Latin Jazz”. La vetllada, que tindrà lloc a la plaça del Castell, començarà a les 22.30 h. La setmana passada, el grup “El Pont d’Arcalís” ja va congregar centenars de persones; s’espera que l’actuació del grup liderat pel ribetà Esteve Molero, en el qual també actua el seu germà Eugeni, tingui encara més requesta, tanta com la que van tenir el dia que es van estrenar. La Companyia és una formació de deu músics joves, apassionats pel jazz i per la música antillana. Ofereix un repertori que combina els estils clàssics del gènere, com el bolero o el danzón, amb els temes de fusió i de creació pròpia.