Èxit de les curses ciclistes i atlètiques

Esports
Raul Martínez guanya el Trenzano. La Milla és per a Simon Barrado i Vinyet Moreno.

Una vegada més, la cursa ciclista Abelard Trenzano i la cursa popular d’atletisme “La Milla” van centrar l’interès de nombrosos aficionats. La cursa ciclista, que es va portar a terme en primer lloc, va ser guanyada per Raul Martínez, del CC Artevi; el va seguir el seu company d’equip Xavi Pérez. En tercer lloc va entrar Joan Llaneras del CC Illes Balears. Per equips va resultar guanyador el CC Artevi. Pel que fa a la cursa popular, que enguany se celebrava per 28a edició, es va ajustar al format de “La Milla” (1.609 m). En aquesta ocasió a banda de l’organitzador tradicional, que és l’Atletisme Ger, també va coorganitzar la cursa el col·lectiu esportiu i lúdic Penya Ribes. Els canvis en l’organització es van reflectir en millores com un nou circuit lineal, al llarg del carrer Nou, des de la carretera de Sitges fins a Joan Maragall. També es van introduir variacions en el lliurament de premis, ja que hi va haver deu pernils que es van sortejar entre els participants. Molt de públic va seguir les evolucions de prop de 50 atletes. Els primers a arribar van ser Simon Barrado i Vinyet Moreno de l’equip Integra 2. La segona posició va ser per Sergi Rios del Vilanova i Sandra Vico d’Integra 2. En tercer lloc van quedar Xavi Rovira del Vilanova i Laura Rios de la Penya Ribes, la primera ribetana classificada. El primer ribetà classificat va ser Toni Casablanca. També hi va haver una “mini milla” infantil, que va ser guanyada pels ribetans Miguel Carrasco i Míriam Calpe.

Arribada d’un corredor de la Penya Ribes (foto: C. Miret). Vegeu la seqüència completa.