Els Bordegassos i la Jove llueixen

Cultura
Els Bordegassos fan castells de vuit i els de Sitges, de set i mig.

Bona actuació la que han ofert aquest migdia els Bordegassos de Vilanova i la Jove de Sitges a la plaça de la Vila de Ribes. Ambdues colles han treballat de valent per portar al nostre poble els seus sostres actuals. Els Bordegassos han aconseguit descarregar un quatre de vuit i la torre de set, però no se n’han sortit amb el tres de vuit. La Jove de Sitges ha brodat el quatre de set amb l’agulla i el cinc de set. A la tercera ronda ha assajat el quatre de vuit amb un quatre de set “quasi” net, que era una prova claríssima de quatre de vuit. Es rumoreja en ambients castellers que el quatre de vuit podria ser una realitat per a la festa major de Sitges. Recordem que la temporada passada els sitgetans van estar a punt d’assolir aquest castell.