Ribes tindrà un balneari… de vi

Economia
La premsa vaticina que Solers acollirà unes termes “wine-spa”.

L’imaginari popular relaciona els romans amb la placidesa de les termes i l’agitació bàquica de les grans festes protagonitzades pel vi. Ribes tornarà als seus orígens romans si finalment s’executa el projecte de balneari “wine-spa” a Solers d’acord amb les intencions de la família Suqué Mateu, propietària de la finca, segons informen La Vanguardia, el portal laempresafamiliar.com i diverses publicacions de caràcter econòmic. “Wine-spa” és una marca que vol englobar tres conceptes: aigua, vi i salut. Ja es pot gaudir d’aquest concepte turístic i lúdic a Perelada, en un hotel que també és propietat de la família Suqué-Mateu. Com a complement dels tractaments en aigua, els tractaments amb vi proporcionen beneficis en matèria de salut i cosmètica a l’hora que suposen l’experimentació de plaers que poden resultar tan impactants com un bany en vi merlot, tal com s’explica a Expansión. La cultura del vi -entès com a beguda- està profundament arrelada a Ribes, com a la resta de pobles del Penedès. La idea de banyar-s’hi, com a mínim, xoca.