El Ribes ja té equip

Esports
Se’n va Gerard Boira i s’incorporen figures del Viladecans, el Marianao i el Base Vilanova.

El CD Ribes ha aconseguit que continuessin els 16 jugadors que l’entrenador Àngel Casado havia demanat per a la temporada 2003-2004. Només se’n va Gerard Boira, que farà la pretemporada amb el primer equip del CF.Vilanova, de la tercera divisió nacional. Boira ha estat el jugador que més minuts ha jugat amb el primer equip del Ribes les darreres temporades, segons fons del club ribetà. També causaran baixa Fèlix Baeza, Agustín Isabel “Agus”, Antonio Enciso i el migcampista Sergio Ruiz, que podria fitxar novament per la UE.Sitges. S’incorpora Mario Palazón, que ja havia estat al Ribes i havia passat pel Vilanova i per la Penya Jove. També s’incorpora Romero, un golejador que coneix molt la categoria i que havia jugat anteriorment amb el Gavà, Can Vidalet, Marianao i Vista Alegre i que aquesta temporada va ser el màxim golejador de la UE.Viladecans. Així mateix, és alta Samuel, un altre jugador amb experiència a la primera regional i regional preferent catalana i que la temporada passada jugava al Marianao de la preferent. Finalment entra a la plantilla el roquetenc Joan Clusellas, del Base Vilanova.