Estimben un cotxe sota el pont

Successos
Vandalisme i revetlles destaquen en la nit de Sant Joan.

Un cotxe blanc ha aparegut estimbat al llit de la riera, a tocar del pont de la Palanca. Per ara es desconeix qui l’ha estimbat. D’altra banda, han trinxat els vidres dos cotxes estacionats a la zona d’aparcament de davant del Castell. La Nit de Sant Joan a Ribes s’ha caracteritzat pel vandalisme. Així, testimonis oculars afirmaven que de bon matí han vist fumejar diversos contenidors de la zona de les Planes. Pel que fa a la celebració de la festa, hi ha hagut quatre revetlles destacades: la del Ger, la del CD Ribes, la que s’ha organitzat prop de l’ermita de Sant Pau i la que hi ha hagut al Bell Lloc, de caràcter estrictament privat. Pel que fa a la revetlla del CD Ribes, els organitzadors valoren molt positivament l’ambient i les actuacions de l’orquestra Voramar i del cantant Josep Guardiola.