De la ronda cubana a la processó

Cultura
La processó pot coincidir amb una ronda cubana que han organitzat a la plaça.

Una ronda cubana organitzada per l’ACIR i altres col·lectius animarà aquesta tarda la plaça Marcer en acabat de l’acte infantil que hi organitza el Centre Parroquial. També aquesta tarda s’espera que hi hagi la processó de Corpus. Tot i que la processó ribetana no té l’esplendor que havia tingut altre temps, en què les catifes i els altars omplien els carrers de la població, encara és una bella mostra de pietat popular. En aquesta processó es treu pels carrers, sota tàlem, el Santíssim Sagrament. Curiosament, una de les entitats organitzadores de la ronda cubana, l’ACIR, havia dedicat aquest dia, no fa gaires anys, a recuperar les catifes de flors que solemnitzaven el pas de la processó.