Arriba la gran festa dels gegants

Cultura
Multitud de gegants recorreran els carrers del poble.

Els gegants celebren de manera solemne el seu mig segle d’existència. A les nou del matí, colles d’arreu del país es concentraran a la zona esportiva del bosc de Plaça. A mig matí començarà una cercavila que recorrerà l’avinguda de Josep i Pere Jacas, el carrer de Lluís Companys, la plaça de Catalunya, el carrer de l’Onze de Setembre, la plaça de l’Església, el carrer d’Eduard Maristany, el carrer d’Ildefons Cerdà, el carrer del Pi, la plaça del Centre, la plaça de la Vila, el carrer del Comerç i arribarà la plaça Marcer, on ballarà tota la gegantada. Els actes van començar fa dos divendres amb la presentació de la separata del programa, dedicada també als gegants. A banda, el portada inclou la reproducció d’una obra pictòrica de Cristòfol Almirall dedicada als gegants.