Ball de bastons entre Arqués i TVRibes

política
Arqués critica amb acritud TVRibes en la presentació del llibre sobre el ball de bastons.

El regidor de Cultura in pectore ha carregat durament contra TVRibes en la seva intervenció a la presentació del llibre del ball de bastons. Segons ha explicat Arqués en la mateixa intervenció, el motiu de la diatriba ha estat una discussió que ha mantingut amb el càmera de la televisió local abans de començar l’acte. Arqués ha dit que l’Ajuntament vol impedir l’accés de les càmeres de TVRibes a llocs públics de titularitat municipal. En aquest sentit s’ha de tenir present que TVRibes ha assistit a l’acte convidada per la Colla Gran, com la resta de mitjans de comunicació, ja que l’acte no era pas organitzat per l’Ajuntament. De fet, la intervenció de Daniel Arqués ha provocat cert malestar entre alguns membres de la Colla Gran, ja que la polèmica no els anava ni els venia. A ningú no se li escapa la poca sintonia entre TVRibes i el PSC, especialment abans de les eleccions. Un els moments més espectaculars d’aquest desencontre va tenir lloc en els quinze dies previs als comicis, quan TVRibes mostrava contínuament un míting del PSC amb les cadires buides per contrastar-lo amb actes d’UM9 que tenien més concurrència. Tot i això, com és sabut, el PSC va guanyar les eleccions per majoria absoluta.