Comencen els actes festius

Cultura
S’organitzen multitud d’actes a les envistes de Sant Joan i Sant Pere.

La proximitat de Sant Joan i de la festa major de Sant Pere concentrarà un gran nombre d’actes per a tots els gustos que començaran demà mateix. A les 19.30h a la biblioteca la Colla Gran i Arsis Editorial presentaran el llibre “Ball de bastons a Ribes”. Al vespre, al camp de futbol del bosc de Plaça, els Xulius fan els seus tradicionals partits de futbol popular i, a continuació, el sopar i el ball social de l’entitat, que comptarà amb l’orquestra Aquarama. Alguns dels centres educatius del poble també faran, aquest mateix vespre, la seva festa. Dissabte, a les 22.30h a la plaça el Centre Parroquial organitza una cantada d’havaneres. Diumenge al matí hi haurà la trobada de gegants en motiu del 50è aniversari dels gegants de Ribes. Començarà a les 9h al camp de futbol i està organitzada pels geganters i la Comissió de Festes. A la tarda, a la plaça, hi haurà una actuació de teatre infantil organitzada pel Centre Parroquial. Previsiblement també hi haurà la processó de Corpus, festivitat que se celebra avui i que es trasllada a diumenge.