Ribes entra a la Wireless catalana

Comunicació
La xarxa ribetana sense fils s’integra a la Connexió 2.4 Ghz, que abasta tot el país.

La xarxa sense fils Ribes Wireless s’està integrant a un projecte més ampli que pretén cobrirà el conjunt del país i que es coneix com a Connexió 2.4 Ghz. A curt termini el node ribetà es connectarà, a través del Montgròs i de Montserrat, amb els nodes que cobreixen el Barcelonès, el Maresme, el Vallès Oriental, el Berguedà i el Gironès. Al web de la Connexió 2.4 Ghz trobareu àmplia informació d’un projecte que fins al moment abasta 360 Km lineals, 3.900 Km quadrats, 10 enllaços, 36 voluntaris, 16 comunitats Wireless i 23 Comarques. Fa pocs dies, els responsables de la megaconnexió van visitar les instal·lacions de Ribes Wireless. La xarxa de Ribes Wireless és operativa des del mes de març tal com vam explicar en aquest article.