Bon ambient al Montgròs d’hoquei

Esports
Resultats diversos i molta esportivitat han caracteritzat l’edició d’enguany.

El torneig d’hoquei Montgròs, organitzat pel Ribes CP ha transcorregut en un ambient molt positiu segons expliquen els responsables de l’entitat; en aquest sentit destaquen que s’hi ha percebut un alt nivell d’esportivitat. Pel que fa als resultats, han estat diversos segons les categories. En la categoria Ini-comarcal, han estat els següents: Olimpic – Ribes 0-4, Igualada – Olimpic 11-0, Ribes – Igualada 1-10. En la categoria categoria Comarcal, han estat els següents: Calafell – Ribes 1-3, Samà – Calafell 3-5, Ribes – Samà 3-0; categoria Benjamí, Monjos – Ribes 2-2, Igualada – Monjos 6-2, Ribes – Igualada 1-3. Finalment, pel que fa a la categoria Aleví, han estat els següents: Cerdanyola – Ribes 9-0, Sitges – Cerdanyola 4-4, Ribes – Sitges 1-1. En motiu del torneig els organitzadors han editat un bonic programa amb publicitat, informació del club, fotografies dels equips i salutacions del president de l’entitat, Magí Mestre, i de les autoritats locals.