La bona feina de Ràdio Ribes

Comunicació
La nit electoral posa a prova, amb bon resultat, l’emissora local.

Lluís Miquel Soto i el seu equip de col·laboradors van fer una cobertura exemplar de la nit electoral. Amb unes connexions precises i un mínim d’interrupcions tot i la complexitat de la situació, Ràdio Ribes va ser un magnífic acompanyament per a les moltes persones que esperaven els resultats. La intervenció de Soto va ser personal i al mateix temps neutra: bona nota n’haurien de prendre els presentadors de programes electorals en els grans mitjans. Per la seva banda, els col·laboradors desplaçats als diferents punts van saber moure’s amb destresa seguint les orientacions que Soto els donava en directe, de manera que tots els oients se sentien partíceps de l’emoció del seu treball. En definitiva, una lliçó de comunicació al servei de la comunitat.