Ribes celebra la festa del comerç just

Cultura
L’acte serà dissabte a la tarda i l’organitzen els Xulius i Setem.

Els Xulius i Setem organitzen la festa del comerç just a Ribes. L’activitat tindrà lloc dissabte, dia 31, a partir de les 17 h, a la plaça Marcer. S’inscriu en el marc de la Festa del Comerç just que se celebra en més de 20 localitats de Catalunya durant el pròxim cap de setmana. L’acte de Ribes comptarà amb activitats lúdiques com la Gran Xarranca del Comerç Just, adreçada a petits i joves. També hi haurà l’actuació del grup d’animació infantil Carambola. Els més grans podran fer un tast de cafè i hi haurà parades amb productes de comerç just i de divulgació. L’activitat, adreçada tant a la mainada com a joves i pares, coincidirà amb la cloenda del curs d’esplai dels Xulius, que arriben al final de la temporada prestant servei a 175 criatures. El comerç just és una forma alternativa de comerç que busca aconseguir unes relacions comercials més equitatives entre els països rics del Nord i els països pobres del Sud del planeta.