Els Xulius organitzen colònies, casals, campaments i rutes

Cultura
Ofereixen un ampli ventall d’activitats per a canalla des de P4 fins a 2n d’ESO i també per a adults.

La Tira, l’informatiu mensual dels Xulius, explica l’activitat de lleure de l’entitat per a l’estiu de 2003. Concretament els Xulius faran casals, colònies, rutes i campaments. El casal d’estiu acollirà canalla de P3 fins a 6è de Primària. Tindrà lloc de l’1 al 25 de juliol. Les colònies seran a can Joval (Clariana de Cardener, el Solsonès). Es faran entre el 27 de juliol el 3 d’agost per a nens i nenes de P4 a 1r de batxillerat en les modalitats següents: superpetits del 30 de juliol al 3 d’agost; grans: travessa Tuixén – can Joval i casa de colònies; supermitjans: Travessa Sant Llorenç de Morunys – can Joval i casa de colònies i supergrans: colònies a Menorca del 27 de juliol al 3 d’agost Les inscripcions seran el dissabte 31 de maig i el diumenge 1 de juny per als socis de l’entitat. La resta de canalla s’hi podrà apuntar els dies 7, 8, 14, 15, 21 i 22 de juny. L’horari d’inscripció és l’habitual a l’entitat: dissabtes d’11 a 13 h i de 17 a 19 h., i diumenges d’11 a 13 h. Les places són limitades. Més informació: 93 896 29 84 (Núria). D’altra banda els Xulius repeteixen la singular i exitosa experiència de l’any passat d’organitzar unes colònies per a persones adultes. Seran a can Cortariu (Bellver de Cerdanya), del 13 al 18 d’agost. Els interessats en aquesta última activitat poden trucar als telèfon 93 896 20 46.