Aventures per a l’estiu

Esports
El col·lectiu de Farra i Acció dels Xulius presenta les activitats dels propers mesos.

La programació d’estiu de la secció d’aventura dels Xulius, més coneguda com a Farra i Acció, ja és disponible. Al maig faran el pas de l’Escalell, un barranc del Prepirineu. Al juny preveuen pujar al Comaloformo i al Besiberri Sud. També aniran a Mont-rebei per a una activitat que combinarà senderisme, navegació en caiac i una pista ferrada. Al juliol tindran una participació activa a la 2a diada de l’Esport, que inclourà una oferta específica d’aventura dins el mateix espai de la mostra. També pujaran al Balaïtous, un cim de més de 3.000 metres. Finalment a l’agost dedicaran un cap de setmana sencer a les vies ferrades andorranes. Per a més informació i inscripcions es pot trucar al 93 896 20 46 o enviar un missatge a pecocoll@telefonica.net.