Les Sènior del Bàsquet Ribes pugen a segona nacional

Esports
L’equip Sènior Femení afronta el final d’una temporada esplèndida.

El Sènior Femení del Bàsquet Ribes ha assolit l´ascens directe a segona nacional quan encara falten tres partits per acabar la lliga. En aquest moment les jugadores lluiten per la primera posició de cara als campionats de Catalunya que seran el 24 i 25 de maig. L´any passat, en què l’equip també va pujar de categoria, es va perdre la final per 2 punts contra el Montcada. Enguany les jugadores intentaran treure’s l’espineta. Segons Cristina Boira, una de les integrants de l’equip, quan va començar la lliga el seu objectiu era mantenir la categoria. No s’imaginaven que tornarien a pujar i encara menys en el fort grup en què han jugat. La jugadora afirma que tot això ha estat possible gràcies al valor humà de les integrants de l’equip Sènior: ja fa molts anys que juguen plegades i mai no els ha faltat il·lusió. Segons afirmen, els agrada el bàsquet per damunt de tot i tenen un fort compromís amb l’equip.