Gaby Cairo fa un clínic d’hoquei

Esports
L’estrella del Barça posarà els seus coneixements a disposició dels jugadors d’hoquei de la comarca.

El jugador del FC Barcelona Gaby Cairo farà un clinic d’hoquei patins amb tots els jugadors del Ribes Club Patí i tots aquells altres jugadors de la comarca que s’hi vulguin afegir. Serà el primer clínic d’hoquei que es fa a Ribes. L’esdeveniment tindrà lloc divendres 2 de maig, a la tarda, al pavelló. Previsiblement inclourà una part teòrica i una part pràctica, totes dues a càrrec del jugador argentí. D’altra banda, el passat cap de setmana, el Ribes CP va obtenir els resultats següents: en categoria comarcal, Ribes CP – Igualada 2-5; en categoria benjamí, Ribes CP – Sitges 3-5; en categoria Aleví, Ribes CP – Sitges 1-9. A partir del 10 de maig, els alevins jugaran la copa de la Federació.