L’Anada a Montserrat és a punt de sortir

Cultura
La tradicional pelegrinació es porta a terme en les mateixes dates d’abril des de 1946.

L’anada a Montserrat a Peu dels dies 25, 26 i 27 d’abril, que enguany arriba a la cinquanta-setena edició, sortirà de la plaça de la Vila a les 4 de la matinada de divendres. El recorregut, òbviament, serà el tradicional: enfilaran la carretera d’Olivella fins a can Suriol, allí agafaran el torrent dels Pelagons fins ben a prop de can Ràfols dels Caus. Travessaran la carena i arribaran a Cantallops. A l’hora d’esmorzar arribaran a Sant Pau d’Ordal. Durant el matí travessaran la zona de can Rossell i els Casots fins arribar a Sant Sadurní, on dinaran a la Fonda Neus. A la tarda seguiran fins a Masquefa. Dormiran a can Parellada. L’endemà faran el trajecte fins a Collbató i arribaran al monestir de Montserrat a mig matí. Podeu trobar més informació sobre aquest tradicional recorregut a la topoguia que van elaborar Josep M. i Carles Cuadras.