L’Ajuntament rifarà més pisos

política
Faran 48 habitatges de protecció oficial prop de can Puig, en conveni amb la UGT.

L’Ajuntament ha fet públic el període d’informació i presentació de sol·licituds per a accedir als 48 habitatges de protecció oficial que preveuen construir a la zona de Can Puig, en conveni amb la UGT. Aquests pisos s’afegeixen als que ja es van sortejar fa uns mesos. Del 29 d’abril al 20 de maig, les persones interessades seran ateses per dos tècnics de l’empresa Qualitat Habitatge Social, SA a la casa de la vila. En la mateixa entrevista podran presentar la sol·licitud. Si bé la documentació complementària no s’haurà de portar fins més endavant, els interessats hauran de complir un seguit de requisits de residència i determinades condicions econòmiques. Es pot obtenir més informació al web municipal. Un cop estudiades les sol·licituds tindrà lloc el sorteig, previst per al juny. Segons l’Ajuntament, la iniciativa forma part de les expectatives de l’actual equip de govern de tirar endavant la construcció d’entre 40 i 52 pisos de protecció oficial per any fins al 2014.