Filmen un anunci a la plaça

Societat
El tancament de l’espai provoca crítiques.

La plaça Marcer ha estat ocupada aquesta tarda per l’equip de filmació d’un anunci publicitari, sembla que de xocolata. Han tancat tots els accessos mentre estrelles i professionals de la imatge es passejaven amunt i avall. Els pares de la canalla que eren a catecisme rondinaven. D’altres comentaven que a l’Ajuntament li havia costat molt poc de tancar la plaça per a l’anunci i, en canvi, no ha atès mai la demanda de prohibir-hi el trànsit rodat entre setmana, una demanda cada cop més estesa atesa la quantitat de famílies que hi van a passar la tarda. Molts es limitaven a contemplar l’espectacle de les Harley Davidson i assaborir el glamour del moment. No hi faltava qui explicava el famós acudit dels ous de xocolata, que deixem per a un altre dia.