El Parroquial prepara “La Passió”

Cultura
L’espectacle sobre la vida i la mort de Crist es representarà aquest cap de setmana.

“La passió de Ribes” es representarà dissabte a les 22 h i diumenge a les 18 h al Centre Parroquial. L’obra, que es va començar a representar l’any 1996, tenia com a primers actors els joves d’un grup de postconfirmació, és a dir, de l’activitat que dóna continuïtat a la catequesi. Una de les principals impulsores va ser la germana Teresa Térmens, que en aquell temps s’estava a la Comunitat de la Mare del Pastor Diví (“les monges”) i liderava l’activitat pastoral. Actualment “La Passió” és una activitat del Grup de Teatre Bell-Lloc. El text que es fa servir és de l’escriptor Joan Rosquellas, un dels puntals del col·lectiu. En el programa de mà que es repartirà enguany es fa una aposta decididament pacifista davant el conflicte de l’Iraq, segons avança el Full Parroquial.