UM9 difon els actes de campanya

política
Debats monogràfics, presentació de la candidatura, concerts i un dinar popular centraran la campanya.

El web d’UM9 ja ofereix continguts. A banda de molta informació política i d’interès local, s’hi pot trobar una relació dels actes de campanya previstos per aquesta formació. Així, s’anuncien debats oberts sobre diversos temes: ensenyament el dia 27 de març a can Puig, sanitat el dia 3 d’abril al Casal, promoció econòmica el dia 3 d’abril a la biblioteca, cultura el 4 d’abril a les Roquetes i territori el 5 d’abril a les Roquetes. El dia 6 d’abril faran una assemblea. El dia 12 presentaran la candidatura a les Roquetes i el dia 13, a Ribes. El dissabte 19 d’abril han muntat un concert de Feliu Ventura al bar del Ger i un altre de suport a la campanya electoral amb Obrint Pas, Oktopotulos i Demakrats; serà a la Nau del Ger a les 22 h. El dia 4 de maig faran un dinar popular amb l’actuació de Pomada.