La consulta recull uns 2000 vots

Societat
1.676 adults i 303 menors voten massivament contra la política d’Aznar

Els resultats de la consulta popular contra la guerra a Ribes, anàlegs als de la resta de Catalunya, mostren el rebuig de la ciutadania a la política del Govern de l’Estat. Així de 1.979 vots emesos se’n van recollir 1.946 contra la guerra, mentre que 24 s’hi mostraven favorables. A la pregunta de la necessitat que el govern convoqués un referèndum vinculant abans d’implicar l’Estat en el conflicte, 1946 persones van votar que sí mentre que 69 van fer-ho negativament. A la pregunta sobre la necessitat que Aznar dimiteixi, 1.833 persones van votar que sí mentre 115 s’hi oposaven. Les taules estaven situades a les places Marcer, Catalunya i Maria Mercè Marçal i a tenor dels resultats hi va passar força gent.