Celebren la trobada de convivència

Cultura
La trobada semestral dels Xulius és diumenge.

La trobada de convivència de primavera dels Xulius serà diumenge, 30 de maig. El dia començarà amb la XV Caminada Popular per conèixer els camins i masies del terme, una sortida que es farà a les 8.30 h del matí des de la plaça de l’Església i recorrerà el següent camí: Ribes – Castell de Sota-Ribes — La Masieta — masia de Montgròs — mas de les Catalunyes — torre del Veguer — Sta. Magdalena — pou de St. Isidre — Can Martí — la Serra — Ribes. A partir de les 13.00h a la masia de La Serra tindrà lloc la Trobada de Convivència de primavera en què es podrà gaudir d’una bona calçotada agraint el bon temps que comença a fer. Dinar, sobretaula i missa per a tothom qui hi vulgui participar. Les inscripcions són fins al proper 27 de març.