Terreu, Albà i Velasco portaran CDC

política
Els nous dirigents han conegut la societat civil del municipi.

Les persones que portaran Convergència ara que la Direcció ha cessat la cúpula local són Josep M. Terreu, Blanca Albà i Creu Velasco. Terreu és metge. Fa força anys que viu a Ribes i ha esdevingut una persona molt activa al municipi. Col·labora amb entitats culturals i participa en l’organització de la festa major. A banda, és vocal de l’Obra del Ballet Popular de Catalunya i presideix una entitat a Valls, la seva vila natal. Blanca Albà està vinculada professionalment al Departament de Benestar Social; aquesta circumstància l’ha portada a conèixer la dinàmica sociocultural ribetana. Creu Velasco va ser, durant uns anys, el director del centre cívic de les Roquetes. La resistència dels convergents ribetans a permetre que l’alcaldia fos d’Unió ha estat un factor decisiu en la crisi. CiU va obtenir dos regidors a les últimes eleccions, però el cap de llista, Josep M. Boix -que era de CDC- va acabar expulsat del partit.